Kontakt

hiphopworkshop@hotmail.com

Martin Rosén 0705820245 

2019 streetdancecamp

LÄRARE

MARTIN ROSÈN

Breaking 

Dansat Breaking i över 14 år och utbildat sig på Åsa Folkhögskolas Streetdance Linje. Grundare av Hip Hop Weekend och en av de svenska ambassadörerna i Nordic Unity som arbetar med att

utveckla streetdance scenen i Norden. Har vunnit SM inom SDR i Breaking och är även den mest bokade föreläsaren och läraren i regeringens projekt Skapande Skola i Småland.

.

Breaking

BBOY WILPOWER

Wilpower är medlem i det legendariska crewet ”Air Force Crew" från Los Angles. Han har uppträtt, undervisat och tävlat runt om i hela världen i över 40 år. I trailern nedan ser ni lite av det han har gjort, bla varit med i musikvideos med bla RUN DMC, Janet Jackson, Brand mm.

Kolla in Bboy Wilpower när han dansar

JOHANNA FRÖJD 

House, hiphop 

 

Johanna Fröjd är baserad i Stockholm och har sedan år 2010 arbetat som dansare, pedagog och 

koreograf inom stilarna hiphop och house. Hon har studerat 2 år på Åsa Folkhögskola och har en 

kandidat i demokrati och mänskliga rättigheter på Teologiska högskolan i Stockholm. 

Idag arbetar hon bland annat som lärare på Åsa Folkhögskola, Dans och Cirkus högskolan samt andra yrkeslinjer och hobbyverksamheter i Sverige. Internationellt deltar hon i olika kulturprojekt, med framträdanden, workshops, tävlingar och diskussionspaneler. Sedan 2013 har hon varit med i housedans kollektivet, De La Vibe, som arbetar med att främja olika plattformer för housedans. De är aktiva med föreställningar, arrangerar olika housedans- evenemang såsom jams, battle och workshops.

Kolla in när Johanna dansar

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now